Thai massage denmark mødetelefonen tdc

Tantra oneness thai massage i horsens

Brædstrup: Med sin centrale beliggenhed i Bredgade og det iøjnefaldende butiksvindue med de eksotiske oliekrukker i vindueskarmen lige ud. I Horsens er der en række thai -klinikker. Nogle er 'rigtige' massageklinikker, andre er bordeller. Jeg har efterhånden besøgt de fleste, og vil. Thai Massage Horsens - firmaer, adresser, telefonnumre.

Tantra oneness thai massage i horsens - Witness

Giver lige mit besyv med. Hun tilbød alt lige fra HJ til hele pakken. Stedet er ikke det værste, hvis man trænger til en afslappende massage. Opret en ny bruger. Stedet er pænt og rent - ikke ret rummelige lokaler - og ligger ud til befærdet vej.

Tantra oneness thai massage i horsens - har set

HJ var OK, men der var ikke meget erotik og indlevelse, fik allernødigst lov at holde en hånd på ballen. Har været der en tre gange - og har alle gange været ganske tilfreds med massagen. Jeg har besøgt Juelsminde Thai Massage igen og fik samme dejlige behandling lidt mindre fnisen men dejligt denne gang kneb det med at få taget knækket mellem skuldrene så da jeg skulle vende mig om sagde jeg et øjeblik og lagde håndklædet på gulvet hun skubbede briksen til side og så gik hun en tur på ryggen tror hun kan noget specielt hun spurgte om det var godt, men jeg manglede lige det sidste som hun ikke lige kunne få knækket 14 dage kan også være længe mellem behandling. Jeg arbejder som tantra-massør, alternativ sexolog, foredragsholder, parterapeut og afholder tantriske udviklingsforløb. De mange og tilfredse kunder har bekræftet Ooye Laursen i, at det var den rigtige beslutning at åbne Brædstrup-Thai-Wellness i Adam og eva swinger erotisk massage i odense.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *